Rundvlees

Weivlees. Lekker rundvlees, fijn van draad, botermals en vol van smaak. Belgische blauwe runderen die buiten grazen in de wei en  milieuvriendelijk voer op natuurlijke basis krijgen. U proeft topkwaliteit met een ongekende smaak.

weivlees1

Varkensvlees

Riellander Pracht is varkensvlees afkomstig van boeren die hun varkens houden volgens het concept "Keten Duurzaam Varkensvlees". Wat staat voor een duurzame wijze van houden van varkens en het hebben van respect, voor het dierenwelzijn en milieu. 

varkensvlees
kalfsvlees

Kalfsvlees

Weivlees. De kalveren blijven 5 maanden bij de koeien zogen en gaan daarna over op uitgebalanceerd voer op basis van natuurlijke grondstoffen. Ze lopen zomers buiten en in de winter staan ze in ruime hokken in het stro. Puur natuur kalfsvlees en dat proeft u!

lamsvlees

Lamsvlees

Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.

Kip- en kalkoenvlees

Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!

kippenvlees

Vleeswaren

We hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak slagersachterham tot een pittige salami of een sappige rookworst.  Vleeswaren zijn natuurlijk te gebruiken als broodbeleg, maar ook als een snack, tussendoortje, tapas of als vlees bij de maaltijd. Bij ons vind je de lekkerste vleeswaren, dagvers en grotendeels uit eigen worstmakerij.  

wandfoto-winkel

J. van de Zande

Amer 5
5032AZ Tilburg
0134637650

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten